Amennyiben Ön bútorgyártó kattintson ide!

Csapdában
a bútoripar!

A kikerülhetetlen
változás szele…

A képlet egyszerű és kegyetlenül erőteljes:

Ha csak egyetlen egy gyártó is sikerrel piacra dobja az első, ezzel az új technológiával szerelt bútorait az egész bútoripar egy kényszerpályára kerül.

A piacon megjelennek olyan bútorok melyek a nagyobb komfortélményen túl ezt a bizonyos, sokszor megfizethetetlen extra funkciót is tartalmazzák, a szabad állíthatóságot.

Ezek a bútorok, székek, fotelek, kanapék, ágymatracok ugyanazon az áron, vagy akár egy kicsivel drágábban, de ha a gyártó úgy dönt, akár egy kicsivel olcsóbban is megvásárolhatóak lesznek, mint a versenytársak hagyományos nem állítható termékei…

…szóval amint ez megtörténik, amint a piac felismeri ezt az előnyt (amely felismerést nem szándékozunk a véletlenre bízni, hanem vérprofi marketinggel elkerülhetetlenül divattá teszünk) és az újítás megragadja a vevőket, ez a bizonyos gyártónk, olyan piaci előnyre tesz szert a versenytársaival szemben, amelyre a versenytársaknak reagálniuk KELL!

Ha a versenytársak nem akarnak tömegesen ügyfeleket veszíteni, ha nem akarnak a konkurenciaharcban lemaradni, nekik is piacra kell dobniuk az EFC technológián alapuló bútoraikat.

Amint ezt a legfőbb versenytársak is megteszik, ez már egy akkora nyomást helyez a piacra, hogy hónapokon belül minden jelentős gyártó meg kell hogy jelenjen a saját állítható ülő és fekvőkomfortot biztosító EFC kínálatával.

Miért jó ez nekünk?

Minden gyártó, aki ezt a funkciót be kívánja építeni, tőlünk kell, hogy megvegye az EFC technológia licenszét vagy magukat az állítható keménységű párnákat, matracmagokat.

Amikor a Tesla autógyár piacra dobta az első sorozatgyártott elektromos sportautóját, a Roadstert, minden autómániás szeretett volna magának egyet.

A többi autógyártó ekkor még csak tűnődött azon, hogy vajon meg kell e ijedniük. Talán nem, mert a roadster még nem volt tömegtermék.

Amikor a Tesla piacra dobta az S-Modellt, ami azonnal az év autójává vált, akkor a többi gyártó többé már nem tűnődött, hogy meg kell e ijedniük. Nemes egyszerűséggel NAGYON megijedtek, mégpedig jogosan. Mindenki lázasan elkezdte fejleszteni a saját elektromos autóját.

Néhány év alatt betört a piacra valami, ami azelőtt utópiának tetszett.

Ma már mindenki elektromos autóval jár? Nem, de egyre többen szeretnének. Nem, de elég sokan ahhoz, hogy gigantikus üzlet legyen. Nem, de lehet hogy eljön az a nap is, amikor már IGEN, amikor mindenki elektromos autóval fog járni, de ez igazából nem is számít…

 

Ami számít az az, hogy az a cég szállítja MINDEN elektromos autóba az akkumulátorokat, amiben Önnek is tulajdonrésze van. Ami számít az az,
hogy akárhány elektromos autót adnak is el a világon, abból Önnek pénze lesz, mégpedig anélkül, hogy bármit is tenne.

Az EFC technológia pont erről szól!

Bár nem akkumulátorokat és nem autókba, hanem állítható keménységű ülő és fekvőpárnákat szállítunk bútorgyártók, MINDEN székébe, MINDEN foteljába, MINDEN kanapéjába, MINDEN matracába, vagy bármilyen bútorába, amibe csak be akarja építeni.

Képzelje el, hogy a világon eladott minden valahanyadik székből, fotelből, kanapéból és ágymatracból Ön részesedik

KIADVÁNY

ПУБЛИКАЦИЯ

PUBLICATION

+36 70 388 2496 I projekt@safis.hu

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1105 Budapest Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419