ÚJ KOMFORT TECHNOLÓGIA

Energie
Free
Comfort

 

A bútoripar utolsó jelentős, már már forradalmi technikai fejlődése a múlt század derekán, közel 70 éve történt.

A következő pedig itt lapul a zsebünkben és MOST fogja felforgatni nem csak az iparágat, de az ülés és alvás komfort egész, sok-sok milliárd dolláros piacát.

Az utolsó jelentős technikai fejlesztés
MINDENT megváltoztatott…

ez közel 70 éve történt. 70 év “csend” után MOST egy olyan technológiai ugrás vár a kényelem és komfort világára, amely jó eséllyel MEGINT MINDENT mindent megváltoztat.

70 évvel ezelőtt került mindennapi használatba az akkor forradalminak számító, mára általánosan elfogadott, azóta számtalan változatban továbbfejlesztett anyag, a nyitott cellás PU (poliuretán) hab, hétköznapi nevén a habszivacs.

A habszivacs nemes egyszerűséggel forradalmasította a kényelem világát, térdre kényszerített egy egész iparágat és dollármilliárdos üzletté vált.

 

A kárpitos butorgyártás mint iparág fejet kellett hogy hajtson az újdonság előtt és akár akarta, akár nem, át kellett alakítsa a teljes létét. Szinte minden megváltozott, az emberek mindennapi komfort élménye, akár ülő, akár fekvőalkamatosságokról beszélünk, a gyártási technológiák, az árak a lehetőségek, hogy milyen termékek hozhatóak egyáltalán létre.

 

Mindössze évek alatt teljes piacok születtek és szűntek meg.

Nem kevesebbet állítunk, mint hogy kezünkben tartjuk a világ bútorgyártásának következő forradalmi újítását, az állítható keménységű ülőpárnák és fekvőmatracok OLCSÓ és TÖMEGES gyártásához szükséges anyagot és technológiát, az Energy Free Comfort (EFC) rendszert.

 

A kényelem világának

új normája

Állítható keménységű ülőpárnák
és fekvőmatracok TÖMEGES gyártása, kevesebb pénzért, mint amibe egyetlen garnitúra ágynemű kerül

Hogy lesz ez jó mindenkinek?
A szabadon állítható
komforttal!

 

Olyan ülő és fekvőalkalmatosságok (székek, fotelek, kanapék, ágyak, ágybetétek…) TÖMEGES létrehozására nyílt lehetőség, amelyek keménysége és ilyen módon akár a teljes ergonómiája pillanatok alatt személyre szabható, egy mozdulattal állítható.

 

 

Mindez egyszerűen és rendkívül költségkímélően. Egy könnyen alkalmazható, a bútoripar által könnyen átvehető és a jelenleg is gyártott bútorok esetében is könnyen alkalmazható kiegészítő technológia révén az ülő és fekvő alkalmatosságok keménysége egyedileg állíthatóvá tehető, mégpedig TÖMEGESEN.

 

Gyakorlatilag egy a bútoripar számára kiemelkedő értéktöbbletet biztosító kiegészítő technológia bevezetéséről beszélünk.

 

 

Zseniális egyszerűség!
Megdöbbentő hatékonyság!

 

Az EFC (Energy Free Comfort) technológia révén az ülő- és fekvőfelületek keménységének az egyedi, gyors és egyszerű állíthatósága elképesztő egyszerűséggel és hibátlan teljességgel valósul meg mégpedig olyan alacsony áron, hogy alig befolyásolja az adott butor eladási árát.

A technológia természetbarát, hosszú élettartamú (a technológia alkalmazása kétszeres élettartamot garantál az ülőpárnáknak illetve fekvőmatracoknak), használata annyira egyszerű, mint egy irodai szék magasságának állítása.

AZ EFC RENDSZER KÖZELRŐL

Az Kovács Attila az EFC technológia feltalálója a TV2 StartupBÖRZE c. műsorában

Mekkora a létjogosultsága az állítható keménységű ülőpárnáknak és ágymatracoknak?

#1

A pillanatnyi kényelem

Számos ülő és fekvőalkalmatosság komfortja nem ideális a felhasználója számára, még akkor sem, ha előtte egyedileg a saját igényei szerint választotta.

A pillanatnyi közérzet, testi és lelki állapotnak megfelelően más és más komfort igényünk lehet, mind az ülés, mind a fekvés, illetve alvás terén.

#2

Alvászavarok

 

Az alvászavarok és alvásbetegségek többsége helytelenül megválasztott, illetve a pillanatnyi állapotunknak és igényeinknek NEM MEGFELELŐ párna és fekvőmatrac használatára vezethető vissza.

Orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy az ideális alváskomfort biztosításhoz VÁLTOZTATHATÓ keménységű matracokra van szükség.

 

#3

Eddig is próbálkoztak hasonlóval, de nem sikerült

 

Minden eddigi kísérlet a változtatható keménységű ülőpárnák és fekvőmatracok létrehozására vagy kifejezetten összetett technológiák révén (kompresszorok, bonyolult elektronika, stb.) volt megvalósítható, melyek sok ezer dolláros egyedi, prémium megoldások maradtak, vagy más esetkben akár a viszonylagos egyszerűségük ellenére is túl körülményesnek és költségesnek bizonyultak ahhoz, hogy széles körben elterjedhessenek.

 

EFC Technológia – DEMÓ Videó

Riportműsor az alvásminőségről.

KIADVÁNY

ПУБЛИКАЦИЯ

PUBLICATION

+36 70 388 2496 I projekt@safis.hu

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1105 Budapest Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419