Amennyiben Ön bútorgyártó kattintson ide!

OK!

Hol van az
apróbetűs rész?

A startup vállalkozásokba történő befektetés minden igéretes prognózis ellenére egy különösen kockázatos befektetési forma. A pénzből, amit Ön befektet fizetések, bérleti díjak, gépek, alapanyagok lesznek, azaz a befektetők pénze elköltésre kerül.

Értenie kell, hogy Ön a befektetett pénzét soha nem kaphatja vissza, hisz a startup, amibe fektetett, abból a pénzből finanszírozza a működését. Ön befektetőként VALÓDI kockázatot vállal. Az egyetlen esélye a nyereségre az, hogy a vállalkozás, ami úgymond felemésztette az Ön pénzét, sikeres lesz és olyan nyereséget termel, amiből Ön osztalékot kap, vagy hogy az üzletrészét később magasabb áron eladja.

Amennyiben úgy érzi, hogy nincs teljesen tisztában a Startupokba való befektetés különösen magas kockázatával, arra kell kérnünk, hogy kattintson az alábbi gombra és feltétlenül nézze meg az ezzel kapcsolatos videónkat!

Nézze meg a projektet
a vezetők és feltaláló
szemszögéből!

Ismerkedjen meg a szakemberekkel
és döntéshozókkal!

Bár óriási bizalmunk van ebben a projektben, és komoly elszántsággal, úgymond a legrosszabbra is felkészülve visszük előre, azt kell mondanunk, hogy 1000 és 1 módon meghiusulhat.

Lássunk néhányat a bukások tipikus okaiból:

01

Amennyiben a projekt tovább tart mint terveztük és valahol az úton elfogy a pénz. Amennyiben nem áll a rendelkezésünkre a megfelelő tőke a gyártás és marketing elvégzésére a projekt elbukhat.

Mindazonáltal nem hisszük, hogy ez a lehetőség ne vonzana megfelelő volumenben kisbefektetőket és kockázati tőkéseket egyaránt.

02

Amennyiben ellopjuk a pénzt.

Nem fogjuk. Elvből sem teszünk ilyet, és persze azért sem mert mindannyiunknak tulajdon részünk van a vállalatban és a vállat sikerével mindannyian vagyonos emberekké válunk. Amúgy ha el is lopnánk a pénzt, erre a találmányra újra, meg újra össze lehetne szedni a megfelelő összeget.

03

Amennyiben megőrülünk. 

Egy sokszemélyes döntéshozatali rendszerben kicsi a valószínűsége, hogy MINDENKI egyszerre őrüljön meg.

04

Amennyiben teljesen dilettánsak vagyunk.

Nem vagyunk azok, sőt… Amúgy ha azok lennénk, ez is legfeljebb csak késleltetné a projekt sikerét, hisz legkésőbb amikor kiderül, hogy dilettánsak vagyunk, felvehetőek a megfelelő szakemberek.

05

Elbukhat valamilyen előre nem látható, valamilyen józan ésszel végiggondolhatatlan, az emberi befolyás körét meghaladó okból.

Úgy hisszük, hogy minden józan, emberi számítás szerint ez az EFC projekt nem bukhat el, ugyanakkor ez a hitünk végtére is nem jelent semmiféle garanciát arra, hogy az valóra is válik.

Akárhogyan is nézzük, Önnek értenie kell, hogy egy nagyon sok tényezős egyenletről beszélünk, amelyben számos ismeretlen van.

Amit mi eltökéltünk, az az, hogy ameddig emberileg lehetséges, nem adjuk fel.

KIADVÁNY

ПУБЛИКАЦИЯ

PUBLICATION

+36 70 388 2496 I projekt@safis.hu

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1105 Budapest Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419