EFC - Az ülőfeület és fekvőfelület keménységének állítása egyetlen mozdulattal

Paradigmaváltó találmány

Milyen további előnyökkel járhat a technológia alkalmazása bútorgyártóként?

A technológia alkalmazása számos előnnyel jár.

 • Az EFC párna és matracmagok bármilyen PU szivaccsal, memóriahabbal vagy akár táskarugós megoldással is tökéletesen működnek.

 

 • A technológia könnyű alkalmazhatóságának köszönhetően bármely kárpitos bútor, vagy fekvőmatrac esetén hozzáadott értéket képezhet.

 

 • Gyakorlatilag bármilyen ülő-, vagy fekvőfelületbe beépíthető, legyen szó forgószékekről, kárpitos ülőbútorokról, ágymatracokról vagy ágyazható kanapékról!

 

 • Sokkal puhább vagy akár keményebb is lehet mint a megszokott. A technológia alkalmazása révén az egyes felületek puhaságának és keménységének szélsőértékei jelentősen kitolódhatnak.
 • A technológia viszonylag alacsony előállítási és adaptálási költsége miatt nem növeli meg jelentősen a bútor előállítási költségét.

 

 • A technológia alkalmazásának köszönhetően adott komfortszint, alacsonyabb költségen is elérhető. Adott tulajdonságok olcsóbb anyagok kisebb rugalmasságú, kisebb köbméter súlyú habokkal és egyszerűbb alátámasztási rendszerekkel is elérhetőek.

 

 • Az EFC technológia általános elterjedéséig jelentős extra profitot termelhet az alkalmazó bútorgyártóknak. Akár alacsonyabb árfekvésű bútorok is magasabb áron értékesíthetőek, vagy a meglévő bútorok szélesebb körnek értékesítthetőek. Az árrés növekedés egyes területeken kiemelkedő is lehet.

 

 • Jelentős innovációs értéket képvisel – A technológiát elsők között adaptáló bútorgyártók átlagon felüli figyelemre és magas eladási számokra számíthatnak.
 • A terheléses tesztek 50%-os élettartam növekedést mutattak ki. 40.000 terhelési ciklus után mindössze 2.3% magasságvesztés és 2,6-7,6% lágyulás, keménység csökkenés volt mérhető. Az elhasználódásból és “kiülésből” eredő vevőpanaszok jelentősen csökkenhetnek, miközben a környezetet terhelő hulladék mennyisége is csökken.
 • A technológia alkalmazása több szempontból is környezetkímélő. Nem használ energiát, a magasabb élettartam miatt kisebb hulladék terhet képez, és ahogy már említettük, a környezetet kevésbé károsító táskarugós matracokkal is tökéletesen használható.
 • A technológia kiváló belépési lehetőséget biztosít számos egyedi célpiacra, mint például a szállodaipar, az egészségügy, a járműipar és a tömegközlekedés.
 • Ügyfeleit elkötelezetté teszi a márkája mellett, mivel olyan terméket vásárolhat Öntől, amely maximális elégedettséggel tölti el. – A panaszkezelésre fordított energia csökkenthető!

 

 • Jelentősen megnövekedő vásárlási igényre számíthat. Az EFC komforttechnológiával szerelt bútorok egy unikumot képeznek a jelenlegi kinálatban. Szenzációsan kényelmesek, mindig éppen azt a komfortot biztosítják használóinak, amelyre aktuálisan igényük van!

 

 • Az EFC technológia a bútoriparban kiemelkedő értékesítési és marketing támogatással bír, melyet ingyenesen biztosítunk a kiskereskedőknek és a gyártóknak.

  A technológia különlegessége abban rejlik, hogy eddig elképzelhetetlen módon szolgálja a vevők komfortigényét. Az EFC kapcsolat a jövővel. Lehet, hogy az Ön cégének a jövőjével is?

  Kezdje meg velünk
  a párbeszédet!

  Induljon el velünk az EFC komforttechnológia
  integrációs folyamatán!

  Lépésről lépésre végigkísérjük Önt a technológiánk adaptálásának lehetőségein, segítségére leszünk abban, hogy minden szükséges információ birtokában ideális döntést hozhasson a technológia alkalmazása felől.

  Az integrációs folyamat célja az új komforttechnológia alkalmazásával járó előnyök és esetleges kihívások hatékony meghatározása. Természetesen a párbeszéd megkezdése önmagában nem jár elköteleződéssel.

  Bútor, vagy matracgyártó vagyok, további információt kérek és regisztrálok. Alkalmaznám az EFC technológiát.

  1 + 11 =

   

  Szeretne még többet tudni? Ismerje meg
  az EFC komfort technológia integrációs folyamatot!

  Hogyan segítjük a technológia alkalmazásával kapcsolatos döntését?

  Információ

  Minden részletre kiterjedő információt bocsátunk a rendelkezésére a technológiáról, annak működéséről, előnyeiről, vásárlói értékeléséről illetve alkalmazhatóságáról, a gyártási folyamatukba történő integrálhatóságáról.

  A piacra gyakorolt várható hatás

  Részletes elemzést bocsátunk a rendelkezésére a technológia elterjedésének a piacra gyakorolt várható hatásáról.

  Megtérülési számítások

  Részletes költség és megtérülési számításokkal segítjük a döntését. 

  Személyes prezentáció

  Lehetőséget teremtünk Önnek és a csapatának, hogy egy személyes prezentáció révén akár az irodájában vagy a bemutatótermünkben ismerkedjen meg az új komforttechnológia lehetőségeivel.

  Demo beépítés

  Igény szerint átépítünk egy Ön által választott bútort EFC technológiával.

  Marketing támogató rendszer

  Bemutatjuk Önnek, miként készítjük elő a piacot az új komforttechnológiával szerelt bútorválasztékuk érkezésére. Megismertetjük Önt átfogó marketing támogató rendszerünkkel ahol a végfogyasztókat és kereskedelmet egyaránt megszólító marketing stratégiánk konkrét keresletet generál és előkészíti Önnek a piacot.

  Fejlesztési együttműködés

  Szakembereink segítségére lesznek az új generációs, az EFC komforttechnológiával szerelt bútorválasztékuk fejlesztésének és gyártásának előkészítésében.

   

  Milyen további előnyökkel járhat a technológia alkalmazása bútorgyártóként?

   

  Az EFC működésének részletes bemutatása

   

   

  Történelmi bemutatás
  A mult nagyszerű jövőt vetít Ön elé

  EFC TECHNOLOGIE GmbH.

  telefonszám: +36-70-388-2496
  E-mail: info@efc-tech.net