Amennyiben Ön bútorgyártó kattintson ide!

Befektetni
az EFC projektbe

majdnem olyan, mint időgéppel
visszamenni egy hetet és
megtenni a nyertes
lottószámokat.

Miért és hogyan valósulhat meg az EFC forradalom az elkövetkező 3 évben? 7 ok, amiért az állítható keménységű ülő és fekvőpárnák dollármilliárdos
lehetőséget képeznek.

Nézzen szembe a tényekkel és hozza meg a döntését!

#1

Egy valódi innovációról beszélünk

Életre hívunk egy új kategóriát, a TÖMEGESEN alkalmazható, állítható komfortú ülő és fekvőlkalmatosságok kategóriáját, mely nem csak a bútoripar, de az egészségipar világát is átalakíthatja. Ezen a szinten gyakorlatilag nincs versenytársuk. “Miért nem volt eddig ilyen?” – Mert a bútorpiac annyira árérzékeny, hogy az ehhez hasonló technológia mindeddig túl drága és túl bonyolult volt ahhoz, hogy tömegesen be lehessen építeni meglévő bútorrendszerekbe. Ami most az EFC technológián keresztül a rendelkezésünkre áll azt olcsóbban és egyszerűbben nem lehet megvalósítani, és pont ezt keresi a piac.

 

 

#2

Az alvásbetegségek megszüntetése évtizedek óta az egészségipar egyik nagy frontja.

Alvásszakértők egyetértenek abban, hogy az alvásbetegségek többségének a legfőbb oka nem egyszerűen a helytelenül megválasztott matracok és párnák, hanem annak a hiánya, hogy a pillanatnyi fizikai és lelkiállapotunknak megfelelő keménységű matracokon feküdhessünk.

 

Gyakorlatilag változtatható keménységű matracokra lenne szükségünk.

Az eredmények megdöbbentőek:
Állítható keménységű fekhelyeket tesztelve 1957 tesztalanyból 1700 mentes volt a gerincfájdalmaktól, 1578 nem panaszkodott szédülésre (ami szintén egy a helytelenül megválasztott matrac és párna következtében kialakuló nyaki gerinckopásoso betegség) végül 1760 nem panaszkodott végtagi zsibbadásra, ami szintén egy rossz minőségű fekvőalkalmatosságokra visszavezethető gerinckopásáos alvászavar.

Mit jelent ez nekünk? – Azt hogy az EFC nem csak egy komfort, de egy egészségügyi forradalmat is életre hívhat.

 

#3

Stratégiai partnerként az óriások csónakjában, a legnagyobbak farvizén gigantikus eredményeket érhetünk el, rövid idő alatt.

Nem konkurálunk senkivel. Nem harcolunk, nem versenyzünk senkivel.

Nem veszünk el piacot senkitől, hanem éppen ellenkezőleg, a bútoripar jelenlegi szereplőinek akarunk segíteni, hogy ŐK nagyobb profitot és részesedést szerezhessenek. Mivel az EFC technológiával nem kívánunk saját bútorgyártással egy szeletet a bútorpiacból magunknak megszerezni, hanem kimondottan a bútorpiac meglévő szereplőit kívánjuk támogatni úgymond az Ő hatalmuk révén növekedhetünk magunk is nagyra.

 

 

#4

Elkerülhetetlen konkurenciaharc, mely a mi malmunkra hajtja a vizet.

A partnereink első látványos sikerét követően a versenytárs bútorgyárak bizonyos értelemben felzárkózni lesznek kénytelenek és szintén ügyfeleinkké válnak. (FONTOS – Nem lesz lehetőségük saját hasonló rendszert kidolgozni, mert a szabadalom annyira egyszerű, hogy kikerülhetetlen.

 

Olyan mint az öv és a csatt. Tovább nem egyszerűsíthetően összetett és így megkerülhetetlenül konkrét. Kikerülhetetlen és így ellophatatlan.)
.

 

#5

Habszivacsgyártók stratégiai partnereiként…

…egyenes kapcsolatot találunk az vevőikhez, akik elsősorban olyan bútoripari cégek, akik ágymatracokat és párnás ülőbútorokat gyártanak. Ezek a cégek alkotják az EFC technológia elsődleges vevőit. A habszivacs gyártókkal egy egyszerű megállapodás, miszerint az ő ügyfeleik felé az ő habjaikat használjuk, de akár egy összetettebb együttműködés, ahol ők maguk kezdenek egy EFC technológián alapuló terméket gyártani és forgalmazni, egyaránt jó megoldás lehet.

 

 

#6

Piaci igény – A végfogyasztók kényszerítő ereje

Egy exkluzív bútorüzletben tesztelt kanapé prototípus kapcsán félszáz tesztalany 85%-a a azonnal megvásárolta volna a kanapét. A megkérdezettek a kétállású szeleppel szerelt rendszer esetében 97% egyértelmű kényelmi különbséget állapítottak meg nyitott és zárt szelep esetén. 94% jelentősen jobb üléskomfortot állapított meg nyitott szelep mellett, ugyanakkor 64% a fekvőkomfortot zárt szelep mellett ítélte nagyobbnak, tehát az ideális kényelemhez állításra volt szükségük. 74% így kimondottan kényelmesnek ítélte a kanapét mind ülő, mind fekvőalkalmatosságként.

 

#7

Hihetetlenül széles és összetett alkalmazási lehetőség és célcsoport:

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
Székek, irodai székek, alternatív irodai székek, fotelek, kanapék, ülőgarnitúrák ülőfelületei, hálószobai matracok, hálószobai matrac magok. Lakókocsi ülőpárna és ágymatrac, kamion ágymatrac, vasúti ülőpárnák ill. hálókocsi ágymatrac, tengerjáró hajó ülőpárna és ágymatrac, utasszállító repülőgépek ülőpárnái (első osztály prémium ülései), egészségügyi matracok.

 

Közvetlen célcsoport a bútoripar résztvevői:
● kárpitos bútorokat gyártó bútorgyárak
● hab illetve szivacs gyártó cégek
● bármilyen iparágba ülőalkalmatosságokat gyártó beszállítók

 

Közvetett célcsoportok:
● butorkereskedelem

 

Végső célcsoport a végfelhasználók:
● ülő- és fekvőalkalamatosságokat vásárló végfogyasztók
● szállodák, utasszállító hajók, személyvonatok és hálókocsik gyártói, azok beszállítói
● kórházak, egészségügy
● kamionos szállítmányozó cégek
● autóipar, lakókocsi gyártók
● repülőgép gyártás és azok beszállítói
● bármely iparág, amelynek köze van az üléshez és fekvéshez

#8

Nincs konkurenciánk, de ha lenne is, az EFC technológia olyan előnyökkel bír amivel nehéz felvenni a harcot

● Verhetetlen ár/érték arány. Ezt a hatást nem lehet olcsóbban és egyszerűbben létrehozni.

● Minden fajta szivaccsal, ülő illetve fekvő párnával működik: Rugós hab, memóriahab, rugós betét.

● Rugalmas marad a felület, de nem nyomódik be egy ponton. Így képes elosztani a pontban érkező terhelést.

● Tartósabb termékeket eredményez (40.000 terhelési ciklus után (10 év) 2.3% magasságvesztés, 2,6-7,6% lágyulás, keménység csökkenés)

Környezetbarát technológia
● Energiát nem használ fel
● Rugós matracokkal is működik, amelyek kevésbé terhelik a természetet
● A habmatracok életartamát megnöveli így kevesebb szemét keletkezik

● A technológia bevezetése adott esetben akár olcsóbb ülő, illetve fekvőalkmatosságokat is eredményezhet, vagy a másik oldalról jelentősen növelheti az árrést. Mivel kisebb rugalmasságú,

kisebb köbmétersúlyú habbal is működik és mert egyszerűbb alátámasztási rendszereket követel ugyanazt vagy akár magasabb komfortszínvonalat érhetünk el akár alacsonyabb áron.

A Safis befektetőtársaság legerőteljesebb projektje 200 millió forint erejéig fogad kisbefektetői pénzeket.

Akár már 200.000 Ft-tal tulajdonrészt szerezhet a vállalatban.

KIADVÁNY

ПУБЛИКАЦИЯ

PUBLICATION

+36 70 388 2496 I projekt@safis.hu

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1105 Budapest Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419